Postbus 2108 6040 CA Roermond +31 (0)475 329966 Login personeel  

Werken bij > Wie wij zoeken

Wiewij zoeken

Omdat Cox & Co voortdurend  in ontwikkeling is, zoeken wij ook vrijwel continu nieuwe medewerkers. En dat is logisch. Al onze horecagelegenheden zijn immers 363 dagen per jaar geopend en kennen vaak ruime openingstijden. Daarom steunen wij voor iedere locatie op een pool van medewerkers.

Bij Cox & Co is behoefte aan en plek voor mensen van alle leeftijden. Het overgrote deel van ons personeelsbestand bestaat uit scholieren en studenten die onze horecagelegenheden met name in de weekenden en vakanties bemannen. Maar voor een goede mix én om onze horecagelegenheden ook door de week draaiende te houden, steunen wij ook op mensen die niet meer studeren, maar die wel op zoek zijn naar een plezierige baan bij een aantrekkelijke werkgever. Ook mensen die op zoek zijn naar een horeca-gerelateerde stage- of afstudeerplaats (BOL, BBL, HBO, WO) kunnen wij vaak van dienst zijn.

Uiteraard stellen wij ook eisen aan onze werknemers, ongeacht wie of wat je bent. Deze eisen zijn niet extreem, maar wel essentieel voor het kunnen uitvoeren van de werkzaamheden in onze horecagelegenheden. Wat deze eisen zijn? Heel simpel: flexibele inzetbaarheid, gemotiveerd, gastvrij, representatief en (enige) kennis van de Duitse taal. Ervaring in de horeca is vaak niet eens noodzakelijk, interesse in de horeca daarentegen wel.

VACATURES
Op zoek naar een baan in de horeca? Wij hebben vacatures!

lees meer