Postbus 2108 6040 CA Roermond +31 (0)475 329966 Login personeel  

Werken bij > Wat wij bieden

Watwij bieden

Werken bij Cox & Co kan op verschillende manieren. De meeste van onze horecagelegenheden zijn zogenaamde fastservice concepten zoals Piet Friet en Bufkes. Dit betekent dat een snelle doorgifte van producten aan gasten centraal staat. Medewerkers in deze horecagelegenheden dragen de naam medewerker uitgifte. Ook exploiteert Cox & Co enkele bedieningsconcepten zoals Markt 10 en Schnitzelparadies. Hier zijn de medewerkers bediening werkzaam. Neem gerust contact met ons op om navraag te doen welke werkzaamheden mensen in dergelijke functies uitvoeren.

Naast de zojuist beschreven functies heeft iedere horecagelegenheid tevens een leidinggevende, genaamd 1e Medewerker en vaak ook een Assistent 1e Medewerker. Bij ons benzinestation heten onze medewerkers Servicemedewerker Tankstation vanwege de veelzijdigheid van deze functie. Naast al deze operationele functies, zijn er bij Cox & Co ook mensen actief op het gebied van Huishoudelijke & Technische Dienst, Administratie, Operationeel Beheer, Marketing en Personeel & Organisatie.

Om een 100% gasttevredenheid na te kunnen streven is uiteraard een 100% interne tevredenheid van essentieel belang. Want tevreden werknemers zijn net zoals tevreden gasten de beste ambassadeurs die een bedrijf zich kan wensen. Om die reden streeft Cox & Co er dan ook naar om haar medewerkers het beste te bieden:

– Salariëring volgens de AVR resp. Tankstation CAO
– Secundaire arbeidsvoorwaarden in de vorm van kortingsregelingen
– Interne opleidingen en trainingen (Cox & Co Academy)

Gestopt met school? Cox & Co investesteert graag in jouw carrière met een MBO-Opleiding tot Medewerker Fastservice. Neem hier over gerust contact op met P&O via jobs@coxenco.com.

VACATURES
Op zoek naar een baan in de horeca? Wij hebben vacatures!

lees meer