Postbus 2108 6040 CA Roermond +31 (0)475 329966 Login personeel  

Werken bij > Vacatures > Medewerker uitgifte Tuincafé Roermond (weekendhulp)

Medewerker uitgifte Tuincafé Heerlen (weekendhulp)

Tuincafé Roermond zoekt weekendhulpen.

De Tuincafé’s in de Praxis Tuincentra in Roermond en Heerlen en het Tuincafé in de Intratuin in Geleen maken allemaal deel uit van Cox & Co. Dit betekent dat u kunt rekenen op een voortreffelijke service in een gastvrije omgeving. In het Tuincafé kunt u naast dat lekkere kopje koffie met vlaai ook terecht voor gezonde belegde broodjes en Italiaanse panini’s. En voor mensen met veel honger natuurlijk zijn er uiteraard ook omeletten, uitsmijters en diverse heerlijke schnitzel-schotels te verkrijgen! Bovendien zijn alle Tuincafé’s speciaal voor onze kleine gasten voorzien van een ballenbak. Zo kan jong en oud heerlijk ontspannen tijdens het bezoek aan Intratuin!

Functie:
In deze functie verricht je alle voorkomende (kassa)werkzaamheden. Je taken zijn zeer veelzijdig: je werkt in keuken, aan de counter, houdt de gastenruimtes netjes, bedient eventueel de kassa en bovenal ben je een prima visitekaartje: je bent zeer gastvrij.

Profiel:

Ben jij 16 jaar of ouder, een harde werker, flexibel en gastgericht? Dan zijn wij op zoek naar jou! Naast deze vereisten is het van belang dat je een echte “team-player” bent: je collega’s kunnen op jou rekenen! Je zult worden ingeroosterd van maandag t/m zondag en op feestdagen.

Wij bieden:
Wij bieden afwisselende banen in een dynamische organisatie waarbij je kunt rekenen op een salaris conform de AVR. Tevens heeft Cox & Co een interessant pakket aanvullende arbeidsvoorwaarden, zoals korting bij iedere Cox & Co locatie.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Myrthe Pex (tel. 0475-329966). Om direct te solliciteren, vul je het sollicitatieformulier in. Daarna nemen we contact met je op over mogelijkheden voor werken bij Cox & Co.