Postbus 2108 6040 CA Roermond +31 (0)475 329966 Login personeel  

Werken bij > Vacatures > Medewerker uitgifte Piet Friet, parttime en weekendhulp

Medewerker uitgifte Piet Friet, parttime en weekendhulp

Ter versterking van onze huidige team zijn wij op zoek naar parttime medewerk(st)ers

Piet Friet; wie kent het niet?

Vanaf de opening van de eerste Piet Friet in 2001 op het Designer Outlet staat deze friture met zijn aanstekelijke naam garant voor lekkere friet. Het succes van Piet Friet op het Designer Outlet heeft er toe geleid dat ook bezoekers van het Retailpark en de binnenstad van Roermond deze friet in de alom bekende papieren puntzak kunnen proeven. Deze puntzak is ondertussen een bekend fenomeen in het Roermondse winkelbeeld. En om eerlijk te zijn, zo hoort een frietje op de vuist eigenlijk ook gegeten te worden!

Functie:
In deze functie verricht je alle voorkomende (kassa)werkzaamheden. Je taken zijn zeer veelzijdig: je werkt in keuken, aan de counter, houdt de gastenruimtes netjes, bedient eventueel de kassa en bovenal ben je een prima visitekaartje: je bent zeer gastvrij. Je werktijden zijn open- en sluitdiensten, middagdiensten, koopavond, zaterdag en op zon- en feestdagen

Profiel:
Ben jij 16 jaar of ouder, een harde werker, flexibel en gastgericht? Dan zijn wij op zoek naar jou! Naast deze vereisten is het van belang dat je een echte “team-player” bent: je collega’s kunnen op jou rekenen! Je zult worden ingeroosterd van maandag t/m zondag en op feestdagen.

Wij bieden:
Wij bieden afwisselende banen in een dynamische organisatie waarbij je kunt rekenen op een salaris conform de AVR. Tevens heeft Cox & Co een interessant pakket aanvullende arbeidsvoorwaarden, zoals korting bij iedere Cox & Co locatie.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Myrthe Pex (tel. 0475-329966). Om direct te solliciteren, vul je het sollicitatieformulier in. Daarna nemen we contact met je op over mogelijkheden voor werken bij Cox & Co.