Postbus 2108 6040 CA Roermond +31 (0)475 329966 Login personeel  

Werken bij > Vacatures > Medewerker uitgifte Foodgalerie Retailpark (weekendhulp)

Medewerker uitgifte Foodgalerie Retailpark (weekendhulp)

Ter versterking van onze huidige team zijn wij op zoek naar studenten en scholieren

Foodgalerie Retailpark Roermond is de plek waar u kunt “bijtanken” van het rondje meubelboulevard dat u heeft gemaakt, of na het doen van de wekelijkse boodschappen in de AH XL. U kunt bij Foodgalerie Retailpark Roermond terecht om iets te eten of te drinken. In een gezellige omgeving geniet u bij Piet Friet van een ouderwets heerlijk frietje in een papieren puntzak, een oosterse maaltijd bij WoktoGo, een zelf gecreëerd ijsje van OLA Happiness Station of een ambachtelijk bereid broodje van Bufkes.

Functie:
In deze functie verricht je alle voorkomende (kassa)werkzaamheden. Je taken zijn zeer veelzijdig: je werkt in keuken, aan de counter, houdt de gastenruimtes netjes, bedient eventueel de kassa en bovenal ben je een prima visitekaartje: je bent zeer gastvrij.

Profiel:
Ben jij 16 jaar of ouder, een harde werker, flexibel en gastgericht? Dan zijn wij op zoek naar jou! Naast deze vereisten is het van belang dat je een echte “team-player” bent: je collega’s kunnen op jou rekenen! Je zult worden ingeroosterd van maandag t/m zondag en op feestdagen.

Wij bieden:
Wij bieden afwisselende banen in een dynamische organisatie waarbij je kunt rekenen op een salaris conform de AVR. Tevens heeft Cox & Co een interessant pakket aanvullende arbeidsvoorwaarden, zoals korting bij iedere Cox & Co locatie.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Myrthe Pex (tel. 0475-329966). Om direct te solliciteren, vul je het sollicitatieformulier in. Daarna nemen we contact met je op over mogelijkheden voor werken bij Cox & Co.