Postbus 2108 6040 CA Roermond +31 (0)475 329966 Login personeel  

Werken bij > Vacatures > Medewerker keuken Schnitzelparadies Venlo (weekendhulp & parttime)

Medewerker keuken Schnitzelparadies Venlo (weekendhulp & parttime)

Voor onze locatie in Venlo zijn wij opzoek naar medewerkers, weekendhulpen en parttime, voor het Schnitzelparadies.

Bij Schnitzelparadies waant u zich even in Duits-Oostenrijkse sferen. Met een keuze uit meer dan 50 schnitzelvarianten is er keus voor iedereen, zelfs wanneer u niet van (varkens)vlees houdt. Voor de kleine gasten zijn er speciale kinderschnitzels. De grote gasten kunnen kiezen uit een 100, 200, 300 of zelfs een 500 grams schnitzel! En allemaal worden ze gereserveerd met frites, warme groenten en salade. De schnitzels zijn met een soep of voorgerecht vooraf en een dessert na ook als compleet menu verkrijgbaar.
Schnitzelparadies is geheel in stijl ingericht. Met een blik op een Alpenweide, geurende bloemen aan uw tafel, een grenen houten interieur en een heerlijke pul bier waant u zich even in het paradies.

Functie:
In deze functie verricht je alle voorkomende keukenwerkzaamheden. Je taken zijn zeer veelzijdig. Enkele taken die komen kijken bij deze functie zijn: het verrichten van ondersteunende werkzaamheden (schoonmaken, afwassen, aanvullen voorraden), voorbereidende werkzaamheden (snijden/portioneren van producten t.b.v. mise en place), het uitvoeren van hygiëne voorschriften en het klaarmaken en meegeven van gerechten. Bovenal ben je een prima visitekaartje: je bent zeer gastvrij.

Liever aan de slag als medewerker bediening? Check onze bedieningsvacature: https://coxenco.com/werken-bij/medewerker-bedie…e-nieuwe-locatie/

Profiel:
Ben jij 15 jaar of ouder, een harde werker, flexibel en gastgericht? Dan zijn wij op zoek naar jou! Naast deze vereisten is het van belang dat je een echte “team-player” bent: je collega’s kunnen op jou rekenen! Je zult worden ingeroosterd van maandag t/m zondag en op feestdagen.

Wij bieden:

Wij bieden afwisselende banen in een dynamische organisatie waarbij je kunt rekenen op een salaris conform de AVR. Tevens heeft Cox & Co een interessant pakket aanvullende arbeidsvoorwaarden, zoals korting bij iedere Cox & Co locatie.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Myrthe Pex (tel. 0475-329966). Om direct te solliciteren, vul je het sollicitatieformulier in. Daarna nemen we contact met je op over mogelijkheden voor werken bij Cox & Co.