Postbus 2108 6040 CA Roermond +31 (0)475 329966 Login personeel  

Werken bij > Vacatures > Medewerker keuken Markt10 (weekendhulp & parttime)

Medewerker keuken Markt 10 (weekendhulp & parttime)

Ter versterking van onze huidige team zijn wij op zoek naar studenten, scholieren en parttimers.

Markt 10 beschikt over een ruim assortiment aan lunch- en steakgerechten. De goede keuken van Markt 10 schotelt u een fantastische lunch voor waar u de hele dag van kunt genieten. Wanneer u grote honger heeft zijn de steakgerechten de ideale oplossing. Markt 10 gelegen aan de gezellige markt in Roermond is ideaal wanneer u langs loopt vanuit de stad naar het Outlet of andersom. Markt 10 dient dan als gezellige tussenstop voor een hapje en een drankje. Anno nu kunt u in dit historische pand ook genieten van een heerlijk kopje koffie met een stuk Limburgse vlaai.

Functie:
In deze functie verricht je alle voorkomende keukenwerkzaamheden. Je taken zijn zeer veelzijdig. Enkele taken die komen kijken bij deze functie zijn: het verrichten van ondersteunende werkzaamheden (schoonmaken, afwassen, aanvullen voorraden), voorbereidende werkzaamheden (snijden/portioneren van producten t.b.v. mise en place), het uitvoeren van hygiëne voorschriften en het klaarmaken en meegeven van gerechten. Bovenal ben je een prima visitekaartje: je bent zeer gastvrij.

Profiel:
Ben jij 16 jaar of ouder, een harde werker, flexibel en gastgericht? Dan zijn wij op zoek naar jou! Naast deze vereisten is het van belang dat je een echte “team-player” bent: je collega’s kunnen op jou rekenen! Je zult worden ingeroosterd van maandag t/m zondag en op feestdagen.

Wij bieden:
Wij bieden afwisselende banen in een dynamische organisatie waarbij je kunt rekenen op een salaris conform de AVR. Tevens heeft Cox & Co een interessant pakket aanvullende arbeidsvoorwaarden, zoals korting bij iedere Cox & Co locatie.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Myrthe Pex (tel. 0475-329966). Om direct te solliciteren, vul je het sollicitatieformulier in. Daarna nemen we contact met je op over mogelijkheden voor werken bij Cox & Co.