Postbus 2108 6040 CA Roermond +31 (0)475 329966 Login personeel  

Werken bij > Vacatures > Medewerker bufkes (weekendhulp & parttime)

Medewerker bufkes

Ter versterking van onze huidige team zijn wij op zoek naar studenten, scholieren en parttimers.

bufkes

Functie:
In deze functie verricht je alle voorkomende (kassa)werkzaamheden. Je taken zijn zeer veelzijdig: je bent als medewerk(st)er bediening voornamelijk op de ‘voorgrond’ werkzaam. Je taken lopen uiteen van het uitserveren van gerechten tot en met het netjes houden van de gastenruimtes. Indien nodig ben je ook bereid om onze kok te assisteren. Bovenal ben je een prima visitekaartje: je bent zeer gastvrij.

Profiel:
Ben jij 16 jaar of ouder, een harde werker, flexibel en gastgericht? Dan zijn wij op zoek naar jou! Naast deze vereisten is het van belang dat je een echte “team-player” bent: je collega’s kunnen op jou rekenen! Je zult worden ingeroosterd van maandag t/m zondag en op feestdagen.

Wij bieden:
Wij bieden afwisselende banen in een dynamische organisatie waarbij je kunt rekenen op een salaris conform de AVR. Tevens heeft Cox & Co een interessant pakket aanvullende arbeidsvoorwaarden, zoals korting bij iedere Cox & Co locatie.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Pim Lambregts (tel. 0475-329966). Om direct te solliciteren, vul je het sollicitatieformulier in. Daarna nemen we contact met je op over mogelijkheden voor werken bij Cox & Co.