Postbus 2108 6040 CA Roermond +31 (0)475 329966 Login personeel  

Werken bij > Vacatures > Medewerker Brasserie D’n Mert / Foodgalerie meubelplein Ekkersrijt (weekendhulp)

Medewerker Brasserie D’n Mert / Foodgalerie meubelplein Ekkersrijt (weekendhulp)

Ter versterking van onze huidige team zijn wij op zoek naar medewerkers die graag in de horeca willen werken bij Brasserie D’n Mert.

Brasserie D’n Mert is een gezellige brasserie, centraal gelegen op Meubelplein Ekkersrijt. Het is dé plek waar je even heerlijk kunt bijkomen en alle nieuwe en verfrissende opgedane ideeën rustig kunt overdenken. De relaxte uitstraling van de brasserie zorgt voor een ontspannen sfeer. Een lekker soepje, of een luxe broodje met een sapje, Brasserie D’n Mert biedt voor ieder wat wils. De gehele dag kun je kiezen uit diverse gezonde en smakelijke gerechten. Brasserie D’n Mert biedt een gevarieerd assortiment en is zeer geschikt voor een koffiestop, lunch, een snack tussendoor of een overheerlijke dagschotel. De brasserie beschikt tevens over een groot uitnodigend terras.

Foodgalerie ligt boven Brasserie D’n Mert. Hier kunt u genieten van een echte puntzak friet van Piet Friet, of een lekker bourgondisch broodje bij Bufkes nuttigen. Voor alle drie de locaties zoeken wij versterking.

Functie:
In deze functie verricht je alle voorkomende (kassa)werkzaamheden. Je taken zijn zeer veelzijdig: je werkt in keuken, aan de counter, staat in de bediening (Brasserie D’n Mert), houdt de gastenruimtes netjes, bedient eventueel de kassa en bovenal ben je een prima visitekaartje: je bent zeer gastvrij.

Profiel:
Ben jij 16 jaar of ouder, een harde werker, flexibel en gastgericht? Dan zijn wij op zoek naar jou! Naast deze vereisten is het van belang dat je een echte “team-player” bent: je collega’s kunnen op jou rekenen! Je zult worden ingeroosterd van maandag t/m zondag en op feestdagen.

Wij bieden:
Wij bieden afwisselende banen in een dynamische organisatie waarbij je kunt rekenen op een salaris conform de AVR. Tevens heeft Cox & Co een interessant pakket aanvullende arbeidsvoorwaarden, zoals korting bij iedere Cox & Co locatie.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Myrthe Pex (tel. 0475-329966). Om direct te solliciteren, vul je het sollicitatieformulier in. Daarna nemen we contact met je op over mogelijkheden voor werken bij Cox & Co.