Postbus 2108 6040 CA Roermond +31 (0)475 329966 Login personeel  

Werken bij > Vacatures > Medewerker Het Kippenhok

Keukenmedewerker Schnitzelparadies Maastricht (weekendhulp 8 – 12u & parttime 15 – 32u)

Wij zijn op zoek naar studenten, scholieren en parttimers voor ons Schnitzelparadies in het Centrum van Maastricht, opening eind 2017.Bij Schnitzelparadies waant u zich even in Tiroler sferen. Met een keuze uit meer dan 50 schnitzelvarianten is er keus voor iedereen, zelfs wanneer u niet van (varkens)vlees houdt. Voor de kleine gasten zijn er speciale kinderschnitzels. De grote gasten kunnen kiezen uit een 100, 200, 300 of zelfs een 500 grams schnitzel! En allemaal worden ze gereserveerd met frites, warme groenten en salade. De schnitzels zijn met een soep of voorgerecht vooraf en een dessert na ook als compleet menu verkrijgbaar.
Schnitzelparadies is geheel in stijl ingericht. Met een blik op een Alpenweide, geurende bloemen aan uw tafel, een grenen houten interieur en een heerlijke pul bier waant u zich even in het “paradies”.Functie:
In deze functie verricht je alle voorkomende (kassa)werkzaamheden. Je taken zijn zeer veelzijdig: je bent als medewerk(st)er bediening voornamelijk op de ‘voorgrond’ werkzaam. Je taken lopen uiteen van het uitserveren van gerechten tot en met het netjes houden van de gastenruimtes. Indien nodig ben je ook bereid om onze kok te assisteren. Bovenal ben je een prima visitekaartje: je bent zeer gastvrij.Sta jij liever in de bediening? Check dan onze vacatures in de bediening: https://coxenco.com/werken-bij/medewerker-bedie…endhulp-parttime/

Profiel: Ben jij 15 jaar of ouder, een harde werker, flexibel en gastgericht? Dan zijn wij op zoek naar jou! Naast deze vereisten is het van belang dat je een echte “team-player” bent: je collega’s kunnen op jou rekenen! Je zult worden ingeroosterd van maandag t/m zondag en op feestdagen.

Statdatum: Wij willen op moment van opening meteen een goede eerste indruk maken, om deze reden word jij ingewerkt bij een van onze andere locaties (Roermond / Venlo), dit gebeurt uiteraard in overleg (niet verplicht voor weekendhulpen). Hierdoor kunnen wij al vanaf oktober 2017 een dienstverband aangaan.

Wij bieden: Wij bieden een afwisselende baan in een dynamische organisatie waarbij je kunt rekenen op een salaris conform de AVR. Tevens heeft Cox & Co een interessant pakket aanvullende arbeidsvoorwaarden, zoals korting bij iedere Cox & Co locatie. Daarnaast vinden wij persoonlijke ontwikkeling en een goede ‘werk-privé’ verhouding zeer belangrijk.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Myrthe Pex (tel. 0475-329966). Om direct te solliciteren, vul je het sollicitatieformulier in. Daarna nemen we contact met je op over mogelijkheden voor werken bij Cox & Co.