Postbus 2108 6040 CA Roermond +31 (0)475 329966 Login personeel  

Werken bij > Vacatures > Medewerker Het Kippenhok

Keukenmedewerker Het Kippenhok (weekendhulp 8 – 12u & parttime 15 – 32u)

Wij zijn op zoek naar studenten, scholieren en parttimers voor ons Kippenhok in het Centrum van Maastricht, opening eind 2017.

Functie: In deze functie verricht je alle voorkomende (kassa)werkzaamheden. Je taken zijn zeer veelzijdig: je bent als keukenmedewerk(st)er voornamelijk verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in de keuken. Als keukenmedewerker bereid jij alle gerechten die wij serveren, daarnaast houd je de keuken schoon en zorg je voor alle mise en place werkzaamheden. Bovendien ben je een prima visitekaartje: je bent zeer gastvrij!

Bediening meer jouw ding? Check dan onze vacature in de bediening via: https://coxenco.com/werken-bij/medewerker-bediening-het-kippenhok/

Profiel: Ben jij 15 jaar of ouder, een harde werker, flexibel en gastgericht? Dan zijn wij op zoek naar jou! Naast deze vereisten is het van belang dat je een echte “team-player” bent: je collega’s kunnen op jou rekenen! Je zult worden ingeroosterd van maandag t/m zondag en op feestdagen.

Statdatum: Wij willen op moment van opening meteen een goede eerste indruk maken, om deze reden word jij ingewerkt bij een van onze andere locaties (Roermond / Venlo), dit gebeurt uiteraard in overleg (niet verplicht voor weekendhulpen). Hierdoor kunnen wij al vanaf oktober 2017 een dienstverband aangaan.

Wij bieden: Wij bieden een afwisselende baan in een dynamische organisatie waarbij je kunt rekenen op een salaris conform de AVR. Tevens heeft Cox & Co een interessant pakket aanvullende arbeidsvoorwaarden, zoals korting bij iedere Cox & Co locatie. Daarnaast vinden wij persoonlijke ontwikkeling en een goede ‘werk-privé’ verhouding zeer belangrijk. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Myrthe Pex (tel. 0475-329966). Om direct te solliciteren, vul je het sollicitatieformulier in. Daarna nemen we contact met je op over mogelijkheden voor werken bij Cox & Co.