Postbus 2108 6040 CA Roermond +31 (0)475 329966 Login personeel  

Werken bij > Vacatures > Assistent Leidinggevende Tuincafé Geleen (24-32 uur)

Assistent Leidinggevende Tuincafé Geleen (24-32 uur)

De Tuincafé’sin de Praxis Tuincentra in Roermond en Heerlen en het Tuincafé in de Intratuin in Geleen maken allemaal deel uit van Cox & Co. Dit betekent dat u kunt rekenen op een voortreffelijke service in een gastvrije omgeving. In het Tuincafé kunt u naast dat lekkere kopje koffie met vlaai ook terecht voor gezonde belegde broodjes en Italiaanse panini’s. En voor mensen met veel honger natuurlijk zijn er uiteraard ook omeletten, uitsmijters en diverse heerlijke schnitzel-schotels te verkrijgen! Bovendien zijn alle Tuincafé’sspeciaal voor onze kleine gasten voorzien van een ballenbak. Zo kan jong en oud heerlijk ontspannen tijdens het bezoek aan Intratuin!

Functie:
Als assistent eerste medewerker leid je bij afwezigheid van de eerste medewerker de dagelijkse gang van zaken. Taken die bij jouw functie horen zijn zeer veelzijdig. Je weet de ins and outs van het financieel beheer van het Tuincafé in Geleen, ook ben je samen met de eerste medewerker verantwoordelijk voor de inkoop bij jullie leveranciers en het personeelsbeleid, sollicitatiegesprekken; roosters maken en tussentijdse beoordelingen behoren tot jouw takenpakket. Naast de hiervoor genoemde werkzaamheden verricht je alle voorkomende (kassa)werkzaamheden. Je werkt in keuken, aan de counter, houdt de gastenruimtes netjes, bedient eventueel de kassa en bovenal ben je een prima visitekaartje: je bent zeer gastvrij.

Profiel:
Ben jij een harde werker, flexibel, gastgericht en ben je een echte ‘team-player’? Het hebben van ervaring als leidinggevende is een pré. Naast relevante werkervaring moet je in een sollicitatiegesprek kunnen aantonen dat jij leidinggevende capaciteiten bezit. Je zult worden flexibel ingeroosterd van maandag t/m zondag en op feestdagen (uiteraard in overleg)

Wij bieden:
Cox & Co is en organisatie die volop in ontwikkeling is en een boeiende werkplek biedt waar ruimte is om te leren en te ontwikkelen. Wij bieden afwisselende banen in een dynamische organisatie waarbij je kunt rekenen op een salaris conform de AVR. Tevens heeft Cox & Co een interessant pakket aanvullende arbeidsvoorwaarden; Zo mag jij tegen een gereduceerd tarief in bijna al onze vestgingen dineren! zoals korting bij iedere Cox & Co locatie. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Myrthe Pex (tel. 0475-329966). Om direct te solliciteren, vul je het sollicitatieformulier in onder vermelding van: Sollicitatie Assistent Leidinggevende Tuincafé Geleen.