Postbus 2108 6040 CA Roermond +31 (0)475 329966 Login personeel  

Genietenin ons Tuincafé

Of je nou binnenkomt voor een kopje koffie met een heerlijk stuk Limburgse vlaai of een lekker ontbijtje, bij Tuincafé kun je altijd genieten. Even uitrusten tijdens het shoppen of uitgebreid genieten van een high tea in goed gezelschap. Onze deuren staan voor je open!

High tea bij Tuincafé

Wist je dat je bij de Tuincafés in Roermond, Heerlen en Geleen gezellig kunt genieten van een traditionele Engelse high tea? Een leuke tip om samen met je vriendinnen, zussen, ouders of kennissen te doen!

Even lekker met familie of vrienden genieten van een etagère vol lekkernijen. Het Tuincafé biedt je een high tea aan zoals het hoort: diverse koude en warme hapjes met een heerlijk kopje thee, dat je onbeperkt kunt blijven bijschenken. Lunch… maar dan net even anders. De high tea kost slechts 19,50 per persoon.

Wil je iemand verrassen met een high tea? Vraag een van onze medewerkers naar de speciale high tea voucher!

Hoe kun je reserveren?

Om jou en je gezelschap (minimaal twee personen) de ultieme high tea beleving te garanderen, vragen we je vooraf te reserveren. Dit kan telefonisch of per e-mail op de locatie van jouw keuze of bij een van onze medewerkers op locatie. We verzoeken je om minimaal twee dagen van tevoren te reserveren.

Contact

Tuincafé Roermond | tuincaferoermond@coxenco.com | 0475-343025
Tuincafé Geleen | tuincafegeleen@coxenco.com | 046-4525487
Tuincafé Heerlen | tuincafeheerlen@coxenco.com | 045-5748701