Postbus 2108 6040 CA Roermond +31 (0)475 329966 Login personeel  

Over Cox & CoPersberichten > Tweede Schnitzelparadies komt in Venlo

21-11-2016

Tweede Schnitzelparadies komt in Venlo

Venlo is de tweede plek in Nederland waar op 19 december 2016 het Duits-Oostenrijkse restaurant Schnitzelparadies haar deuren zal openen. Vijf jaar na de opening in Roermond is Schnitzelparadies nu ook naar de binnenstad van Venlo gehaald.

Het succesvolle schnitzelrestaurant Schnitzelparadies uit Roermond breidt zich voor het eerst in vijf jaar uit met deze nieuwe vestiging in Venlo (https://coxenco.com/2016/11/21/tweede-schnitzelparadies-komt-in-venlo/). In het volledig gethematiseerde restaurant met bierstube, houten meubilair en rood-wit geblokte tafelkleedjes gaan medewerkers in lederhosen en dirndl meer dan 50 schnitzelvarianten serveren. Behalve schnitzels met saus naar keuze staan er ook wereldschnitzels, andere vleesgerechten en lunchgerechten op de menukaart (https://coxenco.com/2016/11/21/tweede-schnitzelparadies-komt-in-venlo/).

“Het Schnitzelparadies zal zich zeker thuis voelen in Venlo,” zegt Stephan Satijn, wethouder Economische Zaken en Kennisinfrastructuur bij de Gemeente Venlo. “Ons stadscentrum trekt veel Duitse bezoekers en nogal wat Venlonaren gaan in Oostenrijk op vakantie. Voor de binnenstad betekent dit een verrijking van het culinaire aanbod.”

“Schnitzelparadies is in korte tijd heel populair geworden onder zowel Nederlandse als Duitse gasten. We zijn verheugd dat Schnitzelparadies nu ook in Venlo komt, op een mooie locatie in de binnenstad. We kijken er naar uit om Venlo kennis te laten maken met ons sfeervolle Duits-Oostenrijkse restaurant en de ruime keuze uit lekkere en betaalbare schnitzelvarianten”, aldus Sanne Cox, manager bij Cox & Co, het moederbedrijf van Schnitzelparadies.

De nieuwe vestiging van Schnitzelparadies is centraal gelegen in de binnenstad van Venlo op de Sint Jorisstraat 39, tegenover de Loco, en gaat open op 19 december 2016 (https://coxenco.com/2016/11/21/tweede-schnitzelparadies-komt-in-venlo/).

Over Schnitzelparadies
Schnitzelparadies is onderdeel van de Roermondse horecaonderneming Cox & Co, die 10 horecagelegenheden exploiteert, onder andere in de binnenstad van Roermond en het Retailpark. Bij Cox & Co zijn circa 160 medewerkers in dienst, die samen jaarlijks zeker 1,5 miljoen gasten mogen begroeten én bedienen. Cox & Co staat op nummer 83 in de Misset Horeca Top 100 van 2016 (www.coxenco.com).

Relevantemedia

cox_schnitzelparadiesvenlo
Afbeelding 1. Venlo is de tweede plek in Nederland waar op 19 december 2016 het Duits-Oostenrijkse restaurant Schnitzelparadies haar deuren zal openen. (Download highres)
Drukwerk
Afbeelding 2. Logo Schnitzelparadies (Download highres)

 

Persaanvragen

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Christel Ruijgrok van Cox & Co via c.ruijgrok@coxenco.com of telefoonnummer 06-30840303.

Bekijk ook:

08-06-2016

Nationale Schnitzeldag 2016 op 10 juni

In navolging op het succes van vorig jaar vindt de tweede Nationale Schnitzeldag plaats op 10 juni 2016. Initiatiefnemer Schnitzelparadies uit Roermond moedigt heel Nederland aan om op deze dag schnitzel te eten.

Lees meer