Postbus 2108 6040 CA Roermond +31 (0)475 329966 Login personeel  

Over Cox & CoPersberichten > Piet Friet Roermond komt met friet Nutella

11-02-2016

Piet Friet Roermond komt met friet Nutella

Roermond, 2 februari 2016 – De spraakmakende combinatie van friet met Nutella is vanaf 14 februari 2016 verkrijgbaar bij Piet Friet in Roermond. Friet met chocoladesaus is in het buitenland reeds verkrijgbaar. Cox & Co, moederbedrijf van Piet Friet Roermond, brengt het nu ook bij de Nederlandse consument.

De combinatie van friet met chocola lijkt op z’n zachtst gezegd opmerkelijk, maar het frietje Nutella is er in een smaaktest van Piet Friet Roermond bijzonder goed vanaf gekomen. “Het is vooral de mindset dat hartig en zoet niet bij elkaar passen. We merken dat de knop even om moet. Maar wie eenmaal een frietje Nutella heeft geproefd, bestelt het zeker een tweede keer,” aldus Wim Cox, eigenaar van Cox & Co, het moederbedrijf van Piet Friet in Roermond.

Friet met chocoladesaus is in Japan reeds verkrijgbaar. De combinatie van de twee populaire producten is binnenkort dus ook dichter bij huis te bestellen. Bij Piet Friet Roermond zal de gast kunnen kiezen tussen Nutella en chocoladesaus.

Met het oog op Valentijnsdag vindt de introductie van het frietje Nutella plaats op zondag 14 februari 2016. Op deze datum krijgt iedereen tussen 11.00 en 12.00 uur een gratis friet met Nutella aangeboden bij Piet Friet op het Retailpark Roermond. Het frietje Nutella is tevens verkrijgbaar bij Piet Friet op het Designer Outlet in Roermond.

De verkoopprijs van friet Nutella is € 3,40, friet chocoladesaus is € 3,15.

Over Cox & Co
Cox & Co is een Roermondse onderneming, met 15 horecagelegenheden, onder andere op het Designer Outlet en het Retailpark. Bij Cox & Co zijn circa 260 medewerkers in dienst, die samen jaarlijks zeker 1,5 miljoen gasten mogen begroeten én bedienen.

Relevantemedia

cox_persbericht_pietfriet_frietnutella
Met het oog op Valentijnsdag vindt de introductie van het frietje Nutella plaats op zondag 14 februari 2016. (Download highres)
 cox_persbericht_pietfriet_frietnutella2
Met het oog op Valentijnsdag vindt de introductie van het frietje Nutella plaats op zondag 14 februari 2016. (Download highres).

 

Persaanvragen

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sanne Cox, manager van Cox & Co via telefoonnummer:  +31 (0)475 329966