Postbus 2108 6040 CA Roermond +31 (0)475 329966 Login personeel  

Over Cox & CoPersberichten > Nationale Schnitzeldag 2016 op 10 juni

08-06-2016

Nationale Schnitzeldag 2016 op 10 juni

Roermond, 8 juni 2016 – In navolging op het succes van vorig jaar vindt de tweede Nationale Schnitzeldag plaats op 10 juni 2016. Initiatiefnemer Schnitzelparadies uit Roermond moedigt heel Nederland aan om op deze dag schnitzel te eten.

In navolging op het succes van vorig jaar vindt de tweede Nationale Schnitzeldag plaats op 10 juni 2016. Initiatiefnemer Schnitzelparadies uit Roermond moedigt heel Nederland aan om op deze dag schnitzel te eten.

Als het aan het Roermondse restaurant Schnitzelparadies ligt, eet Nederland collectief een schnitzel op vrijdag 10 juni 2016. De initiatiefnemer van de Nationale Schnitzeldag is, net als vorig jaar, voornemens om de schnitzel in het zonnetje te zetten. Zelf een schnitzel bakken of een schnitzel bestellen in een restaurant luidt het devies, als eerbetoon aan het populaire Oostenrijkse gerecht .

In 2015 heeft het schnitzelrestaurant de Nationale Schnitzeldag in het leven geroepen, die jaarlijks plaatsvindt op de tweede vrijdag in juni. Gezien de vele positieve reacties op de eerste editie, van schnitzelliefhebbers uit het hele land, krijgt de Nationale Schnitzeldag nu een vervolg.

Hoewel iedereen vrij is om een passende invulling te geven aan de Nationale Schnitzeldag belooft het bij Schnitzelparadies in Roermond groot feest te worden. Gasten krijgen op deze dag de tweede schnitzel voor de helft van de prijs, met keuze uit meer dan 50 schnitzelvarianten. “Dagelijks hebben wij vele schnitzelliefhebbers te gast bij Schnitzelparadies. We zijn verheugd dat we op de Nationale Schnitzeldag iets extra’s kunnen doen. Uiteraard hopen we dat ook buiten Roermond bij zoveel mogelijk Nederlanders en Nederlandse restaurants op 10 juni schnitzel op het menu staat,” aldus Wim Cox, eigenaar van moederbedrijf Cox & Co.

Over Schnitzelparadies
Schnitzelparadies is onderdeel van de Roermondse horecaonderneming Cox & Co, die 15 horecagelegenheden exploiteert, onder andere in de binnenstad van Roermond en het Retailpark. Bij Cox & Co zijn circa 260 medewerkers in dienst, die samen jaarlijks zeker 1,5 miljoen gasten mogen begroeten én bedienen. Cox & Co staat op nummer 83 in de Misset Horeca Top 100 (www.coxenco.com).

Relevantemedia

cox_nationaleschnitzeldag_2016
Afbeelding 1. In navolging op het succes van vorig jaar vindt de tweede Nationale Schnitzeldag plaats op 10 juni 2016 (Download highres)
Afbeelding 2. Logo Nationale Schnitzeldag (Download highres)

 

Persaanvragen

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Christel Ruijgrok van Cox & Co via c.ruijgrok@coxenco.com of telefoonnummer 06-30840303.

Bekijk ook:

25-05-2016

Cox & Co en Blommers Coffee Roasters gaan samenwerking aan

De Roermondse horecaonderneming Cox & Co is per heden 25% aandeelhouder van de Nijmeegse koffiebrander Blommers Coffee Roasters. Met deze investering wil Cox & Co Blommers Coffee Roasters ondersteunen bij het realiseren van ambitieuze groeidoelstellingen.

Lees meer