Postbus 2108 6040 CA Roermond +31 (0)475 329966 Login personeel  

Over Cox & CoPersberichten > Einde huurovereenkomst Cox & Co op het Designer Outlet Roermond

18-05-2016

Einde huurovereenkomst Cox & Co op het Designer Outlet Roermond

Roermond, 18 mei 2016 – De eigenaar van het Designer Outlet Roermond McArthurGlen heeft er, ondanks de goede prestaties van horecaonderneming Cox & Co, voor gekozen om de huurovereenkomst met Cox & Co niet te verlengen vanaf 21 november 2016.

Na een 15-jarige huurovereenkomst voor een viertal horecagelegenheden van Cox & Co op het Designer Outlet Roermond heeft McArthurGlen besloten om in zee te gaan met een andere, internationaal georiënteerde, partij.

Door deze gebeurtenis heeft Cox & Co voor alle medewerkers van Cox Horeca Outlet BV, met ingang van 21 november 2016, collectief ontslag aangevraagd. Aangezien de overnemende partij de horeca-activiteiten in dezelfde lokaliteiten voortzet, is de verwachting dat deze partij de medewerkers zal overnemen. Tevens zijn er organisatorische gevolgen voor het gehele Management Team van Cox & Co.

Bij de opening van het Designer Outlet Roermond in 2001 kreeg Cox & Co het exclusief recht op het exploiteren van de horecagelegenheden. Met een aanzienlijke diversiteit aan horeca-activiteiten en grote inzet van vele medewerkers is Cox & Co in de onzekere beginfase en tijdens de explosieve groei van het merkendorp met volle overgave alle bezoekers tot dienst geweest. Tot op heden blijven de horecagelegenheden Segafredo, Café DE, Piet Friet en Bufkes Outlet indrukwekkende groeicijfers vertonen. “Het is bijzonder spijtig dat er voor ons nu een einde komt aan 15 jaar horecatopsport op het Designer Outlet Roermond,” aldus Wim Cox, directeur van Cox & Co.

Aangezien Cox & Co een financieel gezonde organisatie is, staat de continuïteit van de Roermondse horecaonderneming niet op het spel. Cox & Co exploiteert afgezien van het Designer Outlet nog 18 andere horecagelegenheden in Zuid-Nederland. Het bedrijf blijft zich oriënteren op nieuwe activiteiten.

Over Cox & Co
Cox & Co is een Roermondse onderneming, met 18 horecagelegenheden in Roermond, Venlo,  Maastricht, Heerlen, Sittard-Geleen en Son en Breugel (Ekkersrijt). Bij Cox & Co zijn circa 260 medewerkers in dienst, die samen jaarlijks zeker 1,5 miljoen gasten mogen begroeten én bedienen. Cox & Co staat op nummer 86 in de Misset Horeca Top 100. (www.coxenco.com)

 

Persaanvragen

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sanne Cox, manager Cox & Co, tel.

+31 (0)475 329966

Bekijk ook:

11-02-2016

Piet Friet Roermond komt met friet Nutella

De spraakmakende combinatie van friet met Nutella is vanaf 14 februari 2016 verkrijgbaar bij Piet Friet in Roermond. Friet met chocoladesaus is in het buitenland reeds verkrijgbaar. Cox & Co, moederbedrijf van Piet Friet Roermond, brengt het nu ook bij de Nederlandse consument.

Lees meer