Postbus 2108 6040 CA Roermond +31 (0)475 329966 Login personeel  

Over Cox & CoPersberichten > Cox & Co en Blommers Coffee Roasters gaan samenwerking aan

25-05-2016

Cox & Co en Blommers Coffee Roasters gaan samenwerking aan

Roermond, 25 mei 2016 – De Roermondse horecaonderneming Cox & Co is per heden 25% aandeelhouder van de Nijmeegse koffiebrander Blommers Coffee Roasters. Met deze investering wil Cox & Co Blommers Coffee Roasters ondersteunen bij het realiseren van ambitieuze groeidoelstellingen.

De samenwerking maakt Cox & Co tot strategisch partner en financier van Blommers Coffee Roasters, met als doel de groei van het vernieuwende koffieconcept van Blommers Coffee Roasters te faciliteren. De groeidoelstellingen van de brander, leverancier en importeur van koffiebonen zijn ambitieus doch realistisch, gezien de toenemende populariteit van het pure koffieconcept.

De aanwezige expertise bij Cox & Co als gerenommeerde horecaonderneming en de frisse, unieke aanpak van het jonge koffieconcept Blommers Coffee Roasters liggen ten grondslag aan de samenwerking. Beide partijen bundelen nu hun krachten in dienst van het koffieconcept.

Het nieuws over de samenwerking met Blommers Coffee Roasters komt daags na het bericht dat er geen verlenging komt van het huurcontract van Cox & Co op het Designer Outlet Roermond. Met als gevolg dat een viertal winstgevende horecagelegenheden de deuren noodgedwongen zal sluiten. De Roermondse horecaonderneming is zich aan het oriënteren op nieuwe activiteiten, waarvan de samenwerking met Blommers Coffee Roasters er een van is.

Over Cox & Co
Cox & Co is een Roermondse onderneming, met 15 horecagelegenheden, onder andere in de binnenstad van Roermond en het Retailpark. Bij Cox & Co zijn circa 260 medewerkers in dienst, die samen jaarlijks zeker 1,5 miljoen gasten mogen begroeten én bedienen. Cox & Co staat op nummer 83 in de Misset Horeca Top 100 (www.coxenco.com).

Over Blommers Coffee Roasters
Het in 2013 opgerichte Blommers Coffee Roasters is een brander, leverancier en importeur van koffiebonen. Met een branderij in een oude Nijmeegse fabriekshal is het doel om kwaliteitskoffie naar een hoger level te brengen. Blommers Coffee Roasters brandt iedere kop koffie met passie voor de boon en eerlijke samenwerkingen (www.blommerscoffeeroasters.eu).

Relevantemedia

cox_blommers_foto
Afbeelding 1. De Roermondse horecaonderneming Cox & Co is per heden 25% aandeelhouder van de Nijmeegse koffiebrander Blommers Coffee Roasters (download highres)
cox_blommers_logo
Afbeelding 2. Logo Blommers Coffee Roasters (Download highres)
Afbeelding 3. Logo Cox & Co (Download highres)

 

Persaanvragen

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Christel Ruijgrok van Cox & Co via c.ruijgrok@coxenco.com of telefoonnummer 06-30840303.

Bekijk ook:

18-05-2016

Einde huurovereenkomst Cox & Co op het Designer Outlet Roermond

De eigenaar van het Designer Outlet Roermond McArthurGlen heeft er, ondanks de goede prestaties van horecaonderneming Cox & Co, voor gekozen om de huurovereenkomst met Cox & Co niet te verlengen vanaf 21 november 2016.

Lees meer