Postbus 2108 6040 CA Roermond +31 (0)475 329966 Login personeel  

Over Cox & Co > Maatschappelijk

Happyto serve society

“Happy to serve you!” is ons motto. Dat u heeft als klant van Cox & Co vast al mogen ervaren. Maar bij Cox & Co vinden wij dat we niet alleen naar onszelf moeten kijken. “Happy to serve society!”  verwijst daarom naar onze maatschappelijke betrokkenheid. Vanzelfsprekend.

Stichting Exciting Dreams
Stichting Exciting Dreams organiseert dit evenement met als insteek zieke en/of gehandicapte kinderen de dag van hun leven te bezorgen. Met dit evenement beogen zij dat de kinderen het ziek zijn even kunnen vergeten en daarvoor trekken zij alles uit de kast. Uiteraard sponsort Cox & Co graag dit initiatief!

 

Artsen zonder grenzen
Als bedrijfssponsor van Artsen zonder Grenzen helpt Cox & Co om noodhulp mogelijk te maken. Artsen zonder Grenzen steunt mensen aan de andere kant van de wereld, van wie het leven bedreigd wordt door oorlogen, rampen en ziekten.

 

Koninklijke Harmonie van Roermond
Det jubileumjaar staat in het teken van investering in de jeugdopleidingen en de aanwas van jonge muzikanten. Cox & Co draagt hier graag zijn steentje aan bij.

 

Limburg Festival
Het LMBG FSTVL werkt het hele jaar rond om de laatste week van de zomervakantie Limburg weer op zijn kop te zetten met straat- en locatietheater van hoge kwaliteit. Zij proberen deze voorstellingen gratis, danwel tegen een schappelijke prijs aan te bieden. Cox & Co sponsort mede hierom dit vijfdaags internationaal (straat)theaterevenement

 

Middenlimburgs Avondloopcriterium
Als hoofdsponsor sponsort Cox & Co de 6 loopwedstrijden die samen het Cox & Co Middenlimburgs Avondloopcriterium vormen.

 

Rolstoel 2-daagse Roermond
Het Comité Rolstoel 2-daagse Roermond heeft het initiatief genomen om geld en goederen in te zamelen om circa 125 vaak eenzame ouderen en mensen die aan een rolstoel verbonden zijn, twee fantastische dagen te laten beleven. Met deze maatschappelijke sponsoring verbindt Cox & Co zich met de Roermondse samenleving.

 

Samenloop voor Hoop
In de strijd tegen kanker heeft Cox & Co tijdens de Samenloop voor Hoop in Roermond op 24 en 25 mei 2014 € ruim € 2600,- opgehaald. De totale opbrengst bedroeg € 189.406,-.

 

Schenk een wens
Cox & Co is trotse sponsor van Schenk een wens. Door middel van deze sponsoring dragen we de zorgboeren van Zorgboerderij Asselterhof een warm hart toe.

 

Stadsbeiaard Roermond
De beiaard in de klokkentoren van het Roermondse stadhuis is een geschenk van Roermondse bedrijven en burgers aan de stad. Om het onderhoud en het regelmatig bespelen van de beiaard in de toekomst financieel te waarborgen sponsort Cox & Co Stichting Stadsbeiaard Roermond.

 

Cox & Co sponsort Javea Nepal. Stichting JAVEA is opgericht om de kwaliteit van leven van mensen rondom Thokarpa te verbeteren na de vreselijke aardbeving van eind april 2015.

 

Overig
Behalve de bovenstaande organisaties hebben ook Kinderfonds Midden Limburg, Roermondse Uitdaging, Burkina Faso, Toon Hermanshuis, Run for KiKa, Sportgala Roermond, Stichting Cityswim Roermond, Muziekpodium, Schoolbibliotheek OBS De StapsteenHV Leudal, Vrouwenvereniging De Overstap, de sponsorloop t.b.v. Mudzini Kweto Centre in Kenia door Sg. St. Ursula, een internaat voor straatkinderen in Ecuador, de leerlingen van VSO De Ortolaan uit Weert en L.T.V. Herkenbosch reeds op onze steun kunnen rekenen.

Sponsorverzoeken
Cox & Co krijgt iedere week veel verzoeken m.b.t. sponsoring en donaties. Helaas kunnen wij niet iedere aanvraag honoreren. Ieder verzoek zullen wij apart behandelen en bekijken.

 

Spaar CoxPoints voor extra korting en voordeel

Nu aanvragen