Postbus 2108 6040 CA Roermond +31 (0)475 329966 Login personeel  

CoxPointWok To Go

logo_woktogo_block_200

CoxPoints sparen: Ja
CoxPoints inwisselen: Ja
Uitgifte CoxPoints Cards: Ja

Bij Wok To Go ontvangt u bij besteding van iedere hele euro 5 CoxPoints, met een waarde van € 0,05. U kunt uw gespaarde CoxPoints ook verzilveren bij Wok To Go of bij een van de andere CoxPoints Partners.

Over WoktoGo
WoktoGo is de snelst groeiende Aziatische fastfoodketen van Nederland. Bijzonder aan WoktoGo is echter dat het hier wel over gezond fastfood gaat. Fresh asian streetfood noemen wij dit bij WoktoGo. Op basis van deze filosofie is WoktoGo een perfect antwoord op de hedendaagse 24-uurs economie: snelle en gezonde gerechten die u heel makkelijk ter plekke kan nuttigen maar ook kan meenemen naar huis of kantoor. De succesfactoren van deze formule zijn dan ook snelheid, kwaliteit, gemak en verse ingrediënten. Kijk voor meer informatie op www.woktogo.nl.

Snel, gemakkelijk en gezond
WoktoGo biedt u een complete wokmaaltijd (Wokki), uitsluitend bereid met verse ingrediënten als rundvlees, kip of garnalen, groente en keuze uit noedels of rijst. De Wokki’s worden ter plekke, voor het oog van de klant, door koks vers bereid en zijn samengesteld uit gerechten uit alle windstreken van Azië: van Beijing tot aan Jakarta en van Tokyo tot aan Delhi. Ook kunt u kiezen voor de Special Wokki, bereid met de beste ingrediënten die het seizoen op dat moment biedt. En dat alles voor een vriendelijke prijs. De Wokki’s worden gepresenteerd in een American style take-away box, die bovendien magnetronbestendig is. Zo kunt ook nog later op de dag van onze smakelijke gerechten genieten.

CoxPointWok To Go

WoktoGo (Foodgalerie Retailpark Roermond)
Schaarbroekerweg 58 – 6042 EJ Roermond
T 0475 – 350 123
@: foodgalerieretailpark@coxenco.com
www.woktogo.nl

Vraag nu uw GRATIS CoxPoints Card aan

Gratis CoxPoints Card aanvragen