Postbus 2108 6040 CA Roermond +31 (0)475 329966 Login personeel  

CoxPoints > Deelnemen aan CoxPoints

CoxPointsklantenbinding tegen lage kosten

De CoxPoints Card is een speciale kaart voor speciale klanten. CoxPoints is een geavanceerd elektronisch loyaliteitssysteem dat vele mogelijkheden biedt maar toch heel eenvoudig werkt. Daarmee is het CoxPoints loyaliteitssysteem een modern middel voor klantenbinding, klantbeheer en relatiemarketing. CoxPoints sparen en inwisselen kan op dit moment al op meer dan 20 locaties in en rond Roermond. Momenteel zijn meer dan 22.000 klanten in het bezit van een CoxPoints Card.

Om de CoxPoints Card voor klanten nog waardevoller te maken wil Cox & Co dat klanten niet alleen bij vestigingen van Cox & Co, maar ook op andere plaatsen kunnen profiteren van voordeel en kortingen. Daarom is Cox & Co op zoek naar ondernemers om samen het succes van CoxPoints verder uit te bouwen. U kunt deelnemen als CoxPoints Partner of als CoxPoints Supporter, afhankelijk van uw wensen en mogelijkheden.

Heeft u interesse in deelname of wilt u graag een vrijblijvende afspraak? Vul onderstaande gegegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op! Uw interesse zal bij eventuele deelname worden gewaardeerd door de deelname in de eerste maand gratis aan te bieden. Happy to serve you!

    Naam bedrijf (verplicht)

    Naam contactpersoon (verplicht)

    Adres (verplicht)

    E-mail (verplicht)

    Telefoonnummer (verplicht)