Postbus 2108 6040 CA Roermond +31 (0)475 329966 Login personeel  

CoxPoints > Deelnemende locaties > Ballonteam Limburg

CoxPointBallonteam Limburg

logo_ballonteamlimburg_block_200

CoxPoints sparen: Nee
CoxPoints inwisselen: Ja
Uitgifte CoxPoints Card: Nee

Bij Tuincafé’s Intratuins Roermond, Geleen, en Heerlen kunt u voor 5.000 CoxPoints een cadeaubon van Ballonteam Limburg kopen.
Deze cadeaubon is vervolgens goed voor € 50 korting op een ballonvaart. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met info@ballonteamlimburg.nl!

TIP: Bijzonder en origineel idee als cadeau of verrassing!

Ballonteam Limburg
Bekijk de wereld eens anders ….

“Wij varen met trots boven onze provincie en wij willen U hiervan graag laten meegenieten. Midden jaren-80 als vriendenploeg begonnen met de organisatie van ballonvaarten en sinds 1994 officieel als Stichting Ballonteam Limburg actief. De vele jaren ervaring met ballonvaren binnen onze provinciegrenzen maar ook ver daarbuiten bieden U de garantie voor een onvergetelijke ballonvaart. Wij varen met 3, maximaal 4, passagiers waardoor persoonlijke aandacht voor U en uw begeleiders gewaarborgd is. Bij Ballonteam Limburg is elke ballonvaart een exclusieve vaart. Voor ons is iedere passagier een VIP! Tijdens onze vaarten kunt U die unieke ervaring opdoen die U verwacht en waarvoor U betaalt. Vanwege het feit dat ballonvaren NIET onze broodwinning maar onze passie is kunnen wij onze ballonvaarten uitvoeren op die dagen dat de omstandigheden daadwerkelijk mooi zijn.”

 

CoxPointBallonteam Limburg

Ballonteam Limburg
Houterveld 1, 6071 GW Swalmen
T
0475 – 506 109
www.ballonteamlimburg.nl


Vraag nu uw GRATIS CoxPoints Card aan

Gratis CoxPoints Card aanvragen