Postbus 2108 6040 CA Roermond +31 (0)475 329966 Login personeel  

CoxPoints > Deelnemende locaties > Bakkerij Hannen

CoxPointBakkerij Hannen

logo_bakkerijhannen_block_200

CoxPoints sparen: Ja
CoxPoints inwisselen:
Ja
Uitgifte CoxPoints Cards:
Ja

Bij Hannen de Bekker ontvangt u bij besteding van iedere hele euro 1 CoxPoint, met een waarde van €  0,01. U kunt uw gespaarde CoxPoints ook verzilveren bij Hannen de Bekker of bij een van de andere CoxPoints Partners.

Bie “Hannen de Bekker” in Herten, waerd alles “mit leefde gemaak”! Bakkerij Hannen uit Herten is van oorsprong een Merumse bakkerij nu met Paul Hannen, als de vijfde generatie, aan de leiding, terwijl de 6e generatie er aan staat te komen. In de jaren 50 van de vorige eeuw werd aan de bakkerij een supermarkt toegevoegd om einde jaren tachtig weer geheel als bakkerij te gaan functioneren.  Paul Hannen: “Ik heb veel meer met het ambachtelijke, ik ben een ambachtelijke bakker.”

Bakkerij Hannen is zeven dagen per week geopend, dus ook op zondag, van acht tot een uur ’s middags en dat wordt door vele klanten echt gewaardeerd. In deze drukke tijd maken veel mensen op zondag meer werk van het ontbijt en eten dan natuurlijk ook graag vers brood, of broodjes en natuurlijk iets lekkers erbij. Ze nemen er op die vrije dag graag de tijd voor en dan is kwaliteit en smaak heel belangrijk. Onze bakkers zijn om drie uur ‘s morgens al in de weer om alles op tijd en vers in de winkel te krijgen.

CoxPointBakkerij Hannen

Bakkerij Hannen
Groene Kruisstraat 10 -14 – 6049 BW Herten
T 0475-334012
@: paul@bakkerijhannen.nl
www.bakkerijhannen.nl

Vraag nu uw GRATIS CoxPoints Card aan

Gratis CoxPoints Card aanvragen