Postbus 2108 6040 CA Roermond +31 (0)475 329966 Login personeel  

Over Cox & Co >  7 Tevredenheden

7 Tevredenheden

Hoe fijn zou het zijn als u weet bij welke horecagelegenheden u altijd zorgeloos kunt genieten van een hapje en een drankje? Wij van Cox & Co streven naar 100% tevreden gasten en doen er alles aan om dat ook écht waar te maken.

Cox & Co heeft een formule ontwikkeld waarmee wij zorgen voor 100% gasttevredenheid. De naam van de formule is ‘Happy to serve you’. De formule bestaat uit 7 Tevredenheden, waar 7 garanties aan zijn verbonden. Dankzij ‘Happy to serve you’ kunnen wij zelfs garanderen dat u onze horecagelegenheden 100% tevreden verlaat.

cox_7tevredenheden_01_service

Bij Cox & Co staat service op 1 en dat is niet voor niets. Met service maken wij het verschil. U bent uniek en dat willen wij ook laten blijken, daarom stemmen wij onze service af op uw persoonlijke wensen en behoeftes.

Ervaart u het anders? Laat het ons weten! Wanneer u opmerkingen, wensen of klachten heeft over de service, kunt u deze kenbaar maken aan een van onze medewerkers of stuur een mail naar info@coxenco.com.

cox_7tevredenheden_02_kwaliteit

Het assortiment bij Cox & Co wordt met zorg samengesteld. Alleen producten van de beste kwaliteit worden geselecteerd. Onze medewerkers dragen veel zorg voor alle producten, zodat u heerlijk kunt genieten van échte topproducten.

Niet tevreden? Een nieuw product of geld terug! Wij streven naar 100% tevredenheid, welk product u ook kiest. Wanneer u niet tevreden bent over de kwaliteit van uw product, bieden wij u gratis een nieuw product aan of u kunt er voor kiezen om uw geld terug te krijgen.

cox_7tevredenheden_03_netheid

Wij hechten veel waarde aan de netheid van alle horecagelegenheden. De medewerkers zorgen ervoor dat alles er schoon en netjes uitziet.

Zo niet? Geef het door en u krijgt korting bij uw volgende bezoek! Wij zijn heel blij met uw verbeterpunten. Daarom doen wij iets terug, wij bieden u 10% korting op uw bestelling bij een volgend bezoek aan een van onze horecagelegenheden.

cox_7tevredenheden_04_prijs

Cox & Co biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, u krijgt veel voor weinig. Wanneer u een Coxpoints Card heeft profiteert u van extra kortingen en leuke aanbiedingen.

Verkeerde prijs op de kassabon? Gratis consumptie! Ook wanneer kortingen en acties worden vergeten, krijgt u een gratis consumptie.

cox_7tevredenheden_05_snelheid

Wij vinden dat u vlot geholpen moet worden. Lang wachten is nooit leuk, maar perfecte samenwerking van onze medewerkers zorgt voor een vlotte doorstroming.

Langer dan 10 minuten wachten op uw eerste drankje? Uw drankje gratis! Vanaf het moment dat uw bestelling wordt opgenomen, dient uw drankje binnen 10 minuten geserveerd te zijn. Wacht u langer dan 10 minuten? Dan krijgt u uw drankje gratis.

cox_7tevredenheden_06_presentatie

Bij Cox & Co worden de producten op een aantrekkelijke manier gepresenteerd. Onze medewerkers besteden volle aandacht aan de presentatie.

Presentatie niet in orde? Gratis nieuw product! Uw product smaakt niet alleen goed, maar dient er ook heerlijk uit te zien. Mocht u hierover ontevreden zijn, ontvangt u een gratis consumptie.

cox_7tevredenheden_07_sfeer

Wij willen graag dat onze horecagelegenheden een sfeervol en aangenaam gevoel bij u oproepen. Wij zorgen voor de ideale plek voor een gezellig etentje met vrienden of familie.

Gewoon gezellig genieten! De sfeer en ambiance van de horecagelegenheden van Cox & Co zijn zorgvuldig afgestemd om een complete beleving te creëren en u volledig te laten genieten. Mocht u tips hebben, dan horen we het graag!

 

Spaar CoxPoints voor extra korting en voordeel

Nu aanvragen