Postbus 2108 6040 CA Roermond +31 (0)475 329966 Login personeel  

Locaties > Retailpark Roermond

Retailpark Roermond


In Roermond ligt een uniek Retailpark. Een eigentijds winkelcentrum met grootschalige winkels. Doordat de winkels veel groter zijn dan u bent gewend,  zijn ze in staat een veel breder en dieper assortiment aan te bieden dan in de gebruikelijke winkels. Het Retailpark is pal aan de A73 gelegen (afslag 19), is 363 dagen per jaar geopend en heeft ruim voldoende gratis parkeergelegenheid.

Foodgalerie Retailpark Roermond
Tijdens het shoppen kunt u bij Foodgalerie Retailpark Roermond terecht om iets te eten of te drinken. In een gezellige omgeving geniet u bij Piet Friet van een ouderwets heerlijk frietje in een papieren puntzak, een oosterse maaltijd bij WoktoGo, een zelf gecreëerd ijsje van Swirl’s of een ambachtelijk bereid broodje van Bufkes.

Gratis Shop Bus
Roermond, één van de meest gastvrije en bruisende steden van Nederland, biedt een uitgebreid en gevarieerd winkelaanbod, zowel in het centrum als aan de rand van de stad. De Shop Bus rijdt elke zaterdag en zondag tussen alle winkelcentra en de binnenstad van Roermond. Opstapplaatsen zijn het Designer Outlet Centre, het Station, de Huis & Tuin Boulevard en het Retailpark. Elke 20 minuten komt er een bus bij elke halte. Meer informatie treft u op de website van het Retailpark.

Cox & Co vestigingen op het Retailpark Roermond:

logo_pietfrietlogo_bufkeslogo_swirls